Organisaties

Blended Learning (Wateropleidingen)

De opdracht voor Wateropleidingen, een nieuwe opleiding voor peilbeheer, bevatte diverse uitdagingen. Blended learning werd toegepast voor een minimale reistijd en een maximaal leerrendement voor de cursist.

In samenwerking met professionals werkzaam bij diverse Waterschappen in heel Nederland zijn uiteenlopende modules ontwikkeld, en cases waar alle kennis weer samenkwam.

Onderwijsbeleid (RIBW)

De zorg is in beweging en zo ook zorginstelling RIBW. Met de omschakeling naar zelfsturende teams ging men ook anders kijken naar de manier van opleiden en ontwikkelen van medewerkers.
Competentiegericht opleiden, persoonlijke opleidingsbudgetten en intervisie vormden de basis van een nieuwe aanpak.

Organisaties

Een interne opleiding of academy – Beschikt jouw organisatie over unieke kennis, die je wil aanbieden in de vorm van een training? Maar je beschikt niet over de didactische kennis hiervoor?

Learningbird heeft de expertise in huis om in nauwe samenwerking met inhoudsdeskundigen een opleiding op te zetten.

Organisatieleren

Is uw organisatie een lerende organisatie? In welke mate worden leerprocessen op individueel, team en organisatieniveau ondersteund? Learningbird helpt u graag met behulp van een scan, verbeter voorstellen en begeleiding op maat.

Projectbegeleiding

Wij benaderen opleidingsontwikkeling als een project. Naast adviseren over de opzet, creëren we overzicht. Zo kan het ontwikkelteam zich concentreren op de inhoud. Door (tussentijdse) doelen en deadlines voorkomen we dat het project uitloopt.

We houden ook het proces in de gaten. We gaan niet alleen pragmatisch aan de slag, máár letten ook op wat dit doet met jou of met het team.

Zo achterhalen we tijdig of het gekozen doel bijvoorbeeld toch nog een brug te ver is. Of misschien werkt de gekozen taakverdeling toch niet. Op deze manier kunnen we tijdig issues tackelen.