Organisaties

Blended Learning (Wateropleidingen)

De opdracht voor Wateropleidingen, een nieuwe opleiding voor peilbeheer, bevatte diverse uitdagingen. Blended learning werd toegepast voor een minimale reistijd en een maximaal leerrendement.

In samenwerking met deskundigen zijn uiteenlopende modules ontwikkeld (gedrag van water, waterkwaliteit en vismigratie, telemetrie en (PLC)techniek, weerberichten, communicatie, etc.), maar ook cases waar alles weer samenkwam.

Organisaties

Een interne opleiding of academy – Beschikt jouw organisatie over unieke kennis, die je wil aanbieden in de vorm van een training? Maar je beschikt niet over de didactische kennis hiervoor?

Projectbegeleiding

Wij benaderen opleidingsontwikkeling als een project. Naast adviseren over de opzet, creëren we overzicht. Zo kan het ontwikkelteam zich concentreren op de inhoud. Door (tussentijdse) doelen en deadlines voorkomen we dat het project uitloopt.

We houden ook het proces in de gaten. We gaan niet alleen pragmatisch aan de slag, máár letten ook op wat dit doet met jou of met het team.

Zo achterhalen we tijdig of het gekozen doel bijvoorbeeld toch nog een brug te ver is. Of misschien werkt de gekozen taakverdeling toch niet. Op deze manier kunnen we tijdig issues tackelen.